aug.
24.

Gangstar West Coast Hustle

Ki nem szeretné a GTA sorozat tagjait, az önfeledt autózás és lövöldözést az utcákon. Nah, nekik készült a Gangstar, ami nem GTA, de tökéletes helyettesítő. Aki ismeri és játszott a GTA-val, pontosan tudja, hogy humoros kisebb-nagyobb küldetéseket kell bennünk teljesíteni, miközben karakterünk egyre befolyásosabb és befolyásosabb lesz.

A Gangstar West Coast Hustle átlagos történettel rendelkezik, nem nyújt valami forradalmi változást, de nem is ezért szeretjük őket, hanem azért, mert 5-10 perc elegendő hogy végignyomjunk egy-egy küldetést. Tökéletes egy-egy rövid elfoglaltságra.

Összesesen 5-6 óra játékot tartalmaz, relatíve változatos küldetésekkel, még pár autóversenyt is tartalmaz. Egyetlen egy hátránya a játéknak, a rendőrség tehetetlensége. Bár 5 körözési szint van, köztük a különbség pusztán csak abban látszik, hogy nehezebb elveszteni a körözést.

Maga az irányítást virtuális joystickokkal oldották meg, kényelmes, célzás pedig egyszerű koppantással történik. A grafika sem gyenge, a karakterek hangja kellemes színészi játék, 6 rádiócsatorna van az autókban, sőt, igazán tetszett, hogy a rádiókban még reklám is szól.

Szóval a grafikára visszatérve, a karakterek átlagosak, viszont a város kidolgozottsága meglepően jó iPhonehoz képest, bár a látóhatár kicsit kicsi, de valószínű csak így lehet az FPS-t 3G –n is elfogadható mértéken tartani. Ami sikerült is :)

Egy szó, mint száz, aki szereti a GTA-t, annak azért, aki nem játszott még vele annak azért ajánlom az 5.49 eurot kóstáló kis játékot 

Gangstar West Coast Hustle
AppStore full
5.49€
215 Ft
Grafika / Zene 5/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 4/5
Ár/Érték 5/5
Összessen 95%
Címkék: akció premium 5.49€

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr211333432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása