aug.
16.

Üdvözlünk!

Köszöntelek az iPhone Játszóház hasábjain. Ezt a kis blogot a jövőben a megannyi iPhonera (és persze Touchra) fejlesztett alkalmazásokról, de elsősorban játékokról szóló hírrel, teszttel szeretnénk megtölteni.

Az oldalon 3 fő játék kategóriát különböztetünk meg, áruk alapján: az ingyenes alkalmazásokat, a 2 euró alatti "filléres" programokat, illetve a prémium kategóriás játékokat, ahol a határ a csillagos ég, és a mi pénztárcánk.

Az első napokban, hetekben napi 2-2 játékot ajánlunk, aztán hogy ez a szám növekedik, marad, esetleg egyre redukálodik, majd elvállik.

Ha bármi kérdésed, észrevételed van, esetleg ajánlanál egy jó alkalmazást az App Storeból, az iphone[kukac]kuszika.com címre várjuk leveledet.

Címkék: oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr161313722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása