aug.
22.

Aqua Globs

Talán az egyik legsikeresebb útkövetős játék a Flight Control, mai bejegyzésemben mégsem ezt a már-már agyontesztelt játékot szeretném ajánlani, hanem az Aqua Globsot.

Ebben a 79 centes játékban a többi klóntól eltérően nem egy fix helyre kell bevezetnünk az adott színű kis figuránkat, hanem egymással kell találkozniuk. Azaz, kék a kékkel, narancs a naranccsal. Ráadásul ez az egész játékmenet megvan fejelve egy aprósággal: zöld mindenkivel „párosodik”. Ha egy kék vagy narancs találkozik, mínusz egy életet kapunk, és ezzel bizony vigyázni kell, mert csak három van belőle játékonként.

Kis extra bonyolítást is beleraktak, miszerint ha két egyes szintű figura találkozik kettes szintű lesz, ami csak kettes szintűvel találkozva tűnik el teljesen :) Ugye, nem is egyszerű! Ráadásul extra funkcióként elérhető az időgyorsítás, így akármikor kicsit pörkösebbé tehetjük játékunkat, ha éppen arra lenne szükségünk.

Aqua Globs
AppStore full
0.79€
215 Ft
Grafika / Zene 4/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 5/5
Ár/Érték 5/5
Összessen 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr781314187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása