aug.
18.

Spheric

AppStoreban mi magyarok is képviseltetjük magunkat, a mai napon filléres játékaink között az 2,39 eurót kóstáló Spheric nevű ügyességi játékról ejtünk pár szót, amit honfitársunk, Jenei Attila fejlesztett.

Játék célja nem más, mint egymás mellé tegyünk 4 (vagy több) azonos színű golyót. Eddig nem tünik túl ötletesnek, azonban az egész pályát egy gömbben játsszuk, melynek köszönhetően nem kicsit nehezedik meg a feladatunk.

Mindenesetre, esetenként meglehetősen nehéz úgy forgatni a szifont, hogy sikerüljön egymás mellé gurítani a 4 golyót, így főleg az elején eléggé idegtépő egy játék, persze pozitív értelemben.

S bár a játék 2,39 euróba kerül, és ezért az árért kaphatunk ötletesebb/szebb ügyességi golyódobálos programot, mégis vételre javaslom a játékot, hogy még több magyar fejlesztés láthasson napvilágot :)

Spheric
AppStore full
2.39€
650 Ft
Grafika / Zene 4/5
Irányítás 4/5
Játékélmény 4/5
Ár/Érték 3/5
Összessen 75%

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr521314120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása