aug.
23.

Inkvaders

Inkvaders egy remekbeszabott klónja az AppStore egyik legnagyobb sikerének számító Zombieville – egy egyébként rohadt jó mészlösz’mint’állat típusú játék – játékocskára.

Egyébként, ahogy a játék neve is jelzi, ez bizony egy rajzolt hatású, képregényszerű játékocska. Elég kellemes megjelenést kölcsönöz mindez a játéknak, úgyhogy grafika az egy ötös :) 
 
Hasonlóan a Zombievillehoz, minden egyes szétlőtt ellenség után pénzt kapunk, annyi különbséggel, hogy átlag amerikai helyett G-vel, a tengerészgyalogossal fightolhatunk zombik helyett marslakókkal. Rohadt sok marslakóval. 3 fő fegyvertípusunk van, melyeket a pályán elhelyezett automatákból fejleszthetünk, tölthetünk fel pénzünkből.
 
Szóval, a bevezető áron árult játék kellemes szórakozást kínál 3 világon keresztül, egyenként 10-10 szinttel. Itt el is érkezünk a játék egyetlen kellemetlen részére, nincs lehetőség 3 élet elfogyása után a folytatásra egy másik világon, így elég nehéz lesz végignyomni a 30 szintet :)
Inkvaders
AppStore full
0.79€
215 Ft
Grafika / Zene 5/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 4/5
Ár/Érték 5/5
Összessen 95%
Címkék: 0.79€ filléres

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr531328819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása