aug.
20.

Route Candle

Route Candle nem mai játék, áprilisban debütált az App Storeban. Ára sem túl kedvező, 2.99 eurós kategóriába sorolandó. Mégis, többszörösen megéri az árát. Egész véletlenül akadtam erre a kis apróságra, melynek lite verziójába rögtön beleszerettem. Akinek tetszett a Crayon Phyics nevű játék, az ezt imádni fogja :)

Feladatunk nem más, mint elegendő gyufaszálat összegyűjteni hogy minden egyes pályán található gyertyát lángra lobbanthassunk. Ahozz hogy egy-egy gyufaszálat begyűjtsünk, át kell mennünk rajta. Persze, ez így könnyűnek hangzik, de minden pályán limitált lépés számmal rendelkezünk, így már nem is olyan könnyű. Kis Lángocskánkat zászló segítségével irányíthatjuk, ahova elhelyezzük, oda megy, pontosan megmutatott útvonalon. Ez az útvonal mindig a legrövidebb, legkevesebb fordulót tartalmazó út. S természetesen, csak üres kockákra tudunk lépni vele.

Az első pár pálya nem is nagyon tér el ettől a formulától, így relatíve gyorsan túl vagyunk rajta, csak arra kell ügyelni, hogy ki ne fogyjunk a lépés számból, mert ez esetben szegény kis Lángunk megfagy, és eltávozik az élők közül… Mindenesetre a 72 pálya kellemes szórakozást nyújt, egyre nehezedő, speciális mezőkkel kiegészített pályákkal. Hamar elakadhat tehát az ember, személy szerint én a 32. pályát gyűröm éppen, pedig nem most vásároltam meg a játékot :)

Lassan itt a cikk vége, és még meg sem említettem a játék igazi báját, a lélegzetelállító módon aranyos grafikát. Amit egyszerűen nem lehet képekben elmondani, álljék itt egy ingame videó. Olyan kis apróságokra, mint a láng effekt, vagy ahogy a rosszul letett zászlónál tapasztalható kis okosság mind azt a törődést mutatja, amit a fejlesztői tettek ebbe a játékba…

Szóval, egy rendkívül élvezetes, tartalmas puzzle játékot tudhatunk magunkénak, és aki esetleg még bizonytalan a játék megvételéről, a 6 pályát tartalmazó lite verzió ingyen letölthető az AppStoreból.

Route Candle
AppStore lite | full
2.99€
820 Ft
Grafika / Zene 5/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 5/5
Ár/Érték 4/5
Összessen 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr411315599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása