aug.
20.

Touch KO

Augusztus 20.-n nem éppen egy ünnepi játékot mutatok be nektek, hanem egy kemény 3D-s boksz játékot, a Touch KO-t, 2,39 eurós árért.

Mikor megláttam a képeket, már láttam, hogy ez egy nem rossz program lesz… a KO vezérlése pedig egyszerűen csodálatos. A kép két szélén vezérelhetjük hősűnk kezeit, egyszerű mozdulatokkal, melynek betanítására egy ügyes kis tutorialt is összeraktak a fejlesztők. Ennek egy aprócska hátránya van, hogy nem lehet „összetett” mély ütéseket bevinni szegény ellenfelünknek.

Egy nagy hátránya van a játéknak, hogy hiába rendelkezik három szintű karrier móddal, kihívásokkal, és mintegy 30 meccsen kell átesned a bajnoki címért, mégis könnyű a játék. Nagyon könnyű. Egyébként a játék 5 darab 3 perces menetből áll, de ez nem számít nagyon, mert mint említettem nagyon gyakran az első menetben bevihetjük a győzelmet érő ütést. Persze, a sok-sok kritikát a fejlesztő is észrevette, és a következő 1.1-es verzióban (Amit már az Apple ellenőrző malmai őrölnek) szerepel egy nehezebb mód is.

További hiba, hogy a 3GS készülékemen volt olyan, hogy kilépett a játék, ahogy – bár nem számít hibának – kellemetlen az is, hogy a visszajátszásokat (amik jók ha vannak, még ha kissé sután is néznek ki) nem engedi kipörgetni.

Persze van egy két jósága is a játéknak, több karakter, tetoválás között választhatunk, és egyszerűen ez a legjobban kinéző program, és látszólag a fejlesztő is mindent elkövet hogy még jobbá tegye programját. Ha nem is most, a következő frissítés után kötelező program lesz :)

Touch KO
AppStore full
2.39€
655 Ft
Grafika / Zene 4/5
Irányítás 4/5
Játékélmény 4/5
Ár/Érték 4/5
Összessen 80%
Címkék: sport premium 2.39€

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr841314199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása