aug.
19.

StoneLoops! of Jurassica

Amíg a Luxor iPhone verziója most érkezett éppen, délután olvashatjátok majd az összehasonlító tesztet, addig is nézzük meg egy klónját, majdnem harmadáért a játéknak, 0.79 euróért.

A játék hamar nagy kedvencem lett, kellemes zenéjével és ügyesen megrajzol jura kori dizájnjával, bár helyenként szemétparaszt módon nehéz :) A játék nem válik unalmassá, a különféle bonuszok mindig gondoskodnak a megfelelő szórakozásról.

Összessen 2 játékmóddal rendelkezünk, az egyik a klasszikus kilövöm, egymás mellet három lesz és eltünik mód (hihi), míg a másik egy sokkal érdekesebb: a golyókat kiszívhatjuk a láncból, és máshova lőhetjük.

A játék 5 dzsungelen, egyenként 15 szinten keresztül zajlik, minden dzsungelben felfejleszthetünk egy-egy házat, rendszeresek a bonusz pályák, ahol különféle extrákért lőhetünk.

Alapjaiban véve tehát 0,79 euróért jobb játékot keresve sem kaphatunk…. ráadásúl rendelkezik a játék egy ingyenes próba verzióval is :)

StoneLoops!
AppStore lite | full
0.79€
215 Ft
Grafika / Zene 5/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 5/5
Ár/Érték 5/5
Összessen 99%

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr901314171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása