aug.
19.

Luxor

Délelőtti játékban megmutatott a Luxor nagy vetélytársát, aki nem csak árban, de gyorsaságban (Előbb jelent meg) is versenyzik a Luxorral. Luxor mintegy 78 pályát nyújt, nem rossz grafikával ami hasonlít StoneLoops of Jurassicara is. 

 

Persze a két játékot összehasonlítva rögtön kiderül, hogy más-más környezetben játszódik. StoneLoops! személy szerint nekem sokkal jobban bejön aranyos háttereivel, pályáival, mint a Luxor. Luxor pályái elnagyolt, tömeggyártás érzetét kelti, míg a StoneLoops!-nál (lehet hogy csak én) beleérzem a törödést is, ami a részletek kidolgozását illeti. De ez legyen a legkevesebb, játékélményt összehasonlítva egyik játékban sem kell csalódnunk ;)

Egyébként, nem is szeretnék sokat írni erről a játékról, bár csak egy játékmód (de sokkal több pálya) áll a rendelkezésünkre, van benne egy érdekes fícsőr. Eddig csak az ngmoco:) játékaiban megtalálható Plus+ hálózat. Ez egy vicces statisztikakövető rendszer, ahol arról kaphatunk infókat, hogy haverjaink, meg igazából mi magunk is, hol tartunk egy-egy játékban. Például az ilyen Luxur típusú játékoknál ez egész vicces.

Megjegyezném, hogy a jelenlegi ár bevezető árként szerepel, kérdés meddig marad ennyi. Aki szereti az ilyen játékot, annak kötelező darab, aki pedig nem, de kiszeretne próbálni egyet, az maradjon inkább a StoneLoops!-nál.

(egyébként hamarosan lesz kint sztem egy frissítés, mert ha jön egy push üzenet, a játék befagy)

 

Luxor
AppStore full
2.39€
650 Ft
Grafika / Zene 5/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 5/5
Ár/Érték 4/5
Összessen 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr1001323389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása