aug.
16.

Lemonade Tycoon

A blog témájának tervezése során felmerült, hogy mégis milyen szempontok szerint válogassunk ki egy-egy játékot a tesztelésre. Három fő kategóriát alkottunk meg tehát, az ingyes, a filléres és a prémium. Mai szereplőnk, az EA által forgalmazott Lemonade Tycoon a maga 0,79 eurós árával igazán beillik a filléres játékok sorába.

Mai áldozatunk nem sokban különbözik a többi Tycoon tipusú játéktól. Itt is egy céget kell vezetnünk, mégha az esetünkben egy limonádés standban ki is merül. Kezdetek kezdetén saját házunk előtt egy kis fabódéból árulhatjuk a frissitőt. Már a legelején fontos odafigyelnünk üzletünk népszerűségére, a titkos citrom receptünkre, és persze arra, hogy minden nap előtt legyen elég jégkockánk, cukrunk, és citromunk.

A játék körökre vannak osztva,az egyes fejlesztéseket (új alkalmazott, új eszközök) és beállításokat (receptek, hirdetés, termékár) minden nap végén állíthatjuk és modosíthatjuk. Ez meglehetősen kényelmessé teszi a játékot akár egy megbeszélésen is az arra fogékony felhasználónak :)

Egy másik aranyos funkciója a játéknak, hogy ha unjuk a beépített – szerintem egy idő után idegesitő – zenéjét a játéknak, saját zenéinket is lejátszhatjuk a beépített iPodunkkal. Ez a – sokak számára fontos – kényelmi funkció sokak számára hiányzik… összességében tehát, egy kellemes körökre osztott manager játékot kaphatunk pénzünkért.

Lemonade Tycoon 0,79 Euró / 215 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr411313816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása