aug.
17.

iFPS Online

Az AppStore -ban időről időre igazi gyöngyszemre lehet bukkani a leárazott, netán ideiglenesen ingyenessé tett játékok között. Ilyen például az iFPS Online is, ami egy – ki gondolta volna – (wi-fi) multiplayer móddal rendelkező FPS játék, még a messzi április hónapból.

Pick Up and Play nevű csapat játéka egyszerű mint az 1x1, tipikus Quake klón, ahol 3 pályán küzdhetünk meg az ellenségekkel a neten, vagy akár a gyakorló mód esetén a botokkal szemben.

Míg egy autós játéknál egyértelmű az előnye az iPhonenak a többi, dedikáltan játékgéppel szemben, addig az FPS játékoknál már megmutatkozik a fizikai gombok hiánya a szifonon. Karakterünk irányítására két lehetőség kinálkozik, egyik esetén (ahogy a képen is látható) két virtuális joystick használata, vagy az egy virtuális joystick a mozgásra + a gyorsulásszenzor használata a forgolodásra. Én az előbbit pontosabbnak, és jobban kezelhetőnek találtam.

Grafikát tekintve nincsen a játék túlbonyolítva, a pályák egy-két folyosót illetve kis szobákat foglalnak magukban, s bár az egyes pályák különböznek, texturák megegyeznek. Sajnos játékosunk testreszabására sincs lehetőség, mindenki az egyen tengerészgyalogos uniformisába bújt.

Fegyverből sem láttak el túlságosan a készítők, egy lézerrel illetve egy rakétavetővel rendelkezünk, ez utobbival akit eltalálnak annak azonnal vége van. Életerőnk folyamatosan töltödik amikor éppen nem vagyunk fedezékben, ez a jól ismert Halo játékból kölcsönözhették a készítők.

Összességében nem rossz játékkal állunk szemben, de nem is igazán kiemelkedő példánnyal.

iFPS Online - ideiglenesen ingyenes - itunes link

Címkék: ingyenes akció fps

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr991314035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása