aug.
22.

Spider: The Secret of Bryce Manor

 Kevés olyan játék van, ami ennyire eltalálja a tipikus iPhone életérzést, ha már beszélhetünk ilyenről. Spider egyszerű kis érintéssel irányítható játék, melyben egy pókkal kell mindenféle bogárgákat csodálatosan megrajzolt pályákon összefogdosnunk úgy, hogy ugrabugrálunk és mászkálunk fel s alá.

Összesen 30 kézzel rajzolt pályát kapunk (ebből 2 tutorial) 2,39 eurónkért, s mindegyik gyönyörködteti a szemünket. Minden pálya célja, hogy bizonyos számú rovart összefogdossunk hálónkba, majd egy portál segítségével továbbutazunk a következő pályánkra. Van 24 rejtett díj amit különféle kombók, feladatok segítségével érhetünk el, és még két játékmódot is kaphatunk pénzünkért, puzzle és túlélő mód.

 

Egy szó, mint száz, hosszú idő után az egyik legeredetibb iPhoneos játék ez, s bár kicsit drágállom, mégis vételre javaslom :)

Spider: The Secret of Bryce Manor
AppStorefull
2.39€
650 Ft
Grafika / Zene 5/5
Irányítás 5/5
Játékélmény 5/5
Ár/Érték 4/5
Összessen 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr881320868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása