aug.
17.

ORBITAL

Következő játékunk nem éppen az olcsó kategóriába tartozik 2,39 eurós árával, és bizony jópár hasonló játékmenettel rendelkező – esetenként olcsóbb – társával kell versenyeznie, mégis, grafikájának köszönhetően kiemelkedik a mezőnyből.

Játékhoz mindössze egy ujjunkra van csak szükség, ha megérintjük, a képernyőt az ágyú kilő egy golyóbist. A mi kis ágyunk magától mozog jobbra, balra, szóval mi mondjuk meg hova is löjjön. Ha a golyóbisunk célba ér, felfúvódik, és egy szám jelenik meg benne. Ennyiszer kell eltalálnunk, hogy eltűnjön, és megkapjuk érte a pontunkat.

Kétfajta játékmód létezik, a” Pure” módban a golyóbisunk olyan pályán mozog, amit mi elvárunk tőle, szépen, ahogy a „fizika” törvényei meghatározzák. Ezzel szemben a Gravity módban az egyes gömbök gravitációja hatással van a golyóbisunkra, így az ennek megfelelően – nehezen kiszámítható módon – kitérnek pályájukról.

Összességében van egy-két hozzá hasonló játék (Xpandaballs, 0,79 euróért), de grafikai élményben hozzáfogható nincs. Kérdés, kinek éri meg a 1,5 eurós felár…

ORBITAL - 2,39 euró / 650 Ft - itunes link

A bejegyzés trackback címe:

https://iphonegames.blog.hu/api/trackback/id/tr551314062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása